Microsoft Office 2021 Pro Plus digitális licenc55 000,00 Ft
18 500,00 Ft Megment 36 500,00 Ft
Adóval együtt

állandó érvényesség

automatikus társítás a Microsoft -fiókjával

12 hónap garancia + számla

elektronikus szállítás a telepítési / aktiválási utasításokkal együtt e -mailben

Ide tartozik: Word, Excel, Powerpoint, Note, Access, Publisher, Outlook, Skype Vállalati verzió

Több mint 40 nyelv áll rendelkezésre

csak Windows 10 és Windows 11 rendszeren fut

100 items
qty

wishlist

Vélemények olvasása
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Leírás

Olcsó Microsoft Office 2021 Pro Plus licenc gyors e -mail kézbesítéssel!

A Microsoft korlátozta az Office 2021 Professional Plus csomag használatát Windows 10 rendszerben. Ezért a mellékelt programok egyike sem kompatibilis a Windows régebbi kiadásaival. Ezenkívül ez a programcsomag olyan licenc, amely teljes egészében a vevőt illeti meg. A vásárlás után a használat határozatlan ideig lehetséges, további előfizetés megkötése nélkül. Az Office 2021 összes kiadása esetén a Microsoft minden típusú eszközre legalább ötéves támogatási időszakot garantál.

Office 2021 Excel
Az Office 2021 Excel jobb léptékezéssel, új diagramtípusokkal gazdagítja prezentációit, és célja, hogy azonosítsa a kilátásokat, trendeket és lehetőségeket, hogy a legtöbbet hozza ki az adatokból. Ezenkívül a vizuális diagramtípus, az Timeline használatával eseménysorozatot jeleníthet meg időrendi sorrendben az idő lineáris alakulása során.


Office 2021 Outlook
Az Office 2021 Outlook izgalmas, új intelligens funkciókat kínál, amelyekkel többet tehet, többek között kiemeli a legfontosabb névjegyeket a @ szimbólum hozzáadásával a nevük elé egy e -mail vagy naptárelemben, könnyen ellenőrizheti az utazási foglalásokat és a csomagküldést, míg az elsődleges üzenetmezőt segít a legfontosabb e -mailek rendezésében.


PowerPoint zoom
A PowerPoint Zoom segítségével a történet teljesen új szintre lép, és összefoglaló interaktív diák segítségével vezet be nemlineáris elbeszéléseket. A Zoom nagyobb rugalmasságot biztosít, lehetővé téve a narratív szál fenntartását anélkül, hogy kilépne a prezentációból; felkelteni a közönség érdeklődését, miközben a zoom hatás fokozza figyelmüket.

OF19000
100 Elemek

Specifikus hivatkozások

Review

14 other product

Már használta ezt a terméket?
Nincs vélemény