Microsoft Office Professional Plus 2019 Retail(DVD BOX)65 000,00 Ft
29 999,00 Ft Megment 35 001,00 Ft
Adóval együtt

Ezt a terméket fizikailag nem kézbesítjük e-mailben.

A rovatban megtalálja a licencet és a letöltési utasításokat.

qty
Out-of-Stock

wishlist


Vélemények olvasása
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Leírás

Office 2019 Professional Plus

Az eddigi legjobb irodai szoftvercsalád – Ismerje meg a Microsoft Office 2019 Professional Plus által nyújtott applikációkat

Vásárlásával a Microsoft Office 2019 Professional Plus kiadás szoftvercsomag termékeit kapja meg, amely magába foglalja: a Word szövegszerkesztő, az Excel táblázatkezelő, a PowerPoint prezentációkészítő, az Access adatbáziskezelő, a OneNote digitális jegyzetfüzet, az Outlook email kliens, és a Publisher sablonszerkesztőjét. Az Office 2019-es verziója csak Windows 10 operációs rendszeren használható.

Office 2019 Pro Plus ismertető

Word – A Word 2019 a dokumentumok létrehozásában jeleskedik. A mindennapi papírmunkától kezdve a hivatalos vállalati dokumentumokig a Word funkciói teljes körű megoldást tesznek lehetővé a szövegkezelésben.

Excel – A táblázatok kezelésében az Excel 2019 továbbra is verhetetlen. Az Excel új verziója még fejlettebb analitikai, pénzügyi, termékinformációs, adóbevallási és hasonló táblázatokat kínál minden igényhez egyszerű kezelőfelületével.

PowerPoint – A PowerPoint 2019 már az Ultra HD (4K) tartalmak közvetlen beágyazását is lehetővé teszi a bemutatókban, a képek pedig szabadon méretezhetők, nagyíthatók és kicsinyíthetők. Így még ritkábban van szükség a képek külső programban való szerkesztésére, továbbá a rajz és egyéb interaktív funkciók, animációk és átmeneteket is elérhetőek.

Access – A vállalatok számára az Access 2019 hatékony megoldást kínál különféle adatbázisok létrehozása és kezelése terén, az új verzió pedig támogatja a közvetlenül a böngészőben működő, minimális erőforrást igénylő adatbázist használó alkalmazások létrehozását is.

Megjegyzés: a Skype for Business ez a csomag nem tartalmaz.

Utánvétes szállítási módra nincs lehetőség (digitális termékkulcs)

Megjegyzés:  A termékek telefonos aktivációhoz ad jogusoltságot. Ami nem a telefonos applikáció aktiválását hanem a termék gépen történi aktiválási módját jelenti. Ehhez útmutatót küldünk. 

A termék egy elektronikus licenc, amely telepítő lemezt, adathordozót vagy médiumot nem tartalmaz, így fizikai formátumban nem kerül elküldésre.

A licenc egyidejűleg, 1 aktiválást biztosít 1 számítógépre (PC). Aktiválást követően a kulcs átvihető másik eszközre. Deaktiválást igényel költöztetés esetén. Ehhez segítséget tudunk nyújtani amennyiben szükséges.

A jogszabályi előírások értelmében letölthető szoftver termékekre nem vonatkozik csere- illetve elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására!

OFF192020

Specifikus hivatkozások

Review

16 other product

Már használta ezt a terméket?
Nincs vélemény