Microsoft Windows 10 Pro 32-bit/64-bit DvD + COA45 000,00 Ft
23 999,00 Ft Megment 21 001,00 Ft
Adóval együtt
qty
Out-of-Stock

wishlist


Vélemények olvasása
  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Leírás

Üzletre termett

Csatlakoztassa tartományát!
Kapcsolódhat a vállalkozása vagy iskolája tartományához vagy Azure Active Directory könyvtárához, hogy elérhesse a hálózati fájlokat, kiszolgálókat, nyomtatókat stb.

Fokozott titkosítás
Fokozza tovább a biztonságot a BitLockerrel, hogy biztonságkezeléssel és titkosítással növelje adatai védelmét.

Távoli bejelentkezés
A Windows 10 segítségével távoli asztali kapcsolaton keresztül is bejelentkezhet, így otthon vagy menet közben is használhatja üzleti számítógépét.

Virtuális gépek
Hozzon létre és futtasson virtuális gépeket a Hyper-V segítségével, így egynél több operációs rendszert működtethet egyszerre ugyanazon a számítógépen.

A saját alkalmazásai az Áruházban
A Windows 10 segítségével saját részt hozhat létre az alkalmazásainak a Windows Áruházban, így könnyedén elérhetik a vállalati programokat.

Egyszerűen csak működik

A Windows 10 a már jól ismert Windows és a remek új fejlesztések kombinációja. A rendszerindítás és a munka folyatása villámgyors az olyan technológiáknak hála, mint az InstantGo. A Windows 10 minden eddiginél több beépített biztonsági szolgáltatást tartalmaz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a kártékony szoftverekkel szemben.

Többet egy csapásra

Egyszerre négy dolgot is dokkolhat a képernyőn, így több feladaton is dolgozhat egy időben. Túlzsúfolt képernyő? Hozzon létre virtuális asztalokat, így több helye lesz és csak a szükséges elemekkel dolgozhat. Ráadásul minden értesítés és kulcsfontosságú beállítás egyetlen, könnyen elérhető képernyőn jelenik meg.

Microsoft Edge

Vadonatúj böngésző, amelyet úgy terveztek, hogy a világháló az Ön munkamódszere szerint működjön. Írjon közvetlenül a weboldalakra és ossza meg megjegyzéseit másokkal. Szeretni fogja a zavaró elemeket eltávolító olvasónézetet. A továbbfejlesztett címsorral gyorsabban megtalálhatja a keresett témákat.

Folyamatosság

A legjobb nézet mindig az, amit éppen néz, mivel a Windows 10 az aktuális tevékenységhez és eszközhöz optimalizálja a felületet. A képernyőn megjelenő funkciók változnak a könnyebb navigáció érdekében, az alkalmazások pedig zökkenőmentesen idomulnak a kis és nagy képernyőkhöz egyaránt.

Egyedi, csak az Öné!

Windows 10-es eszköze felismeri Önt és jelenlétét valóban személyes módon nyugtázza. A Windows Hello-val eszköze név szerint üdvözli, a felismerésekor fényt kapcsol fel, majd végigkíséri Önt a bejelentkezésen, így nem kell megjegyeznie jelszavát.

Játék és Xbox

Futtassa Xbox One játékait Windows 10-es asztali számítógépen, laptopon vagy táblagépen! A Játékvideó-rögzítő funkcióval felveheti legnagyszerűbb hőstetteit, és elküldheti azokat barátainak azonnal, a játék megszakítása nélkül.

A legjobb Windows egyre jobbá válik

Bemutatkozik a Windows 10 2018. októberi frissítése. Új funkciók szenvedélyei kiéléséhez, jobb kapcsolatok kiépítéséhez, és hogy visszaadjunk Önnek egy kis időt.

Időt szeretne spórolni?

A gyors és hatékony funkcióknak, valamint az újfajta interakciós módoknak köszönhetően a Windows 10 segítségével mindig hatékony lehet.

Folytassa ott, ahol abbahagyta, bárhol is dolgozott

A számítógép idősorához a telefonján is hozzáférhet. Az idősoron végiggörgetve dokumentumokat és webhelyeket kereshet – függetlenül attól, hogy a telefonján vagy a számítógépén dolgozott

Összpontosítson a munkára

Szüneteltetheti az értesítéseket, riasztásokat és hangjelzéseket. A Fókuszsegéd segítségével zavaró tényezők nélkül dolgozhat.

Új számítógép-használati módok

A legtöbben a telefonunkon már használunk érintőképernyőt, és mostantól Windows 10-es számítógépén is érintőképernyőt használhat. Az érintőképernyőn egyszerűen nagyíthat és kicsinyíthet, gyorsan görgethet, és könnyedén aláírhat dokumentumokat is.

A biztonság alaptartozék

A Windows 10, a valaha volt legbiztonságosabb Windows átfogó biztonságot nyújt – pluszköltségek nélkül.

Háromszor gyorsabb bejelentkezés

Felejtse el a jelszavakat! Az arc- vagy ujjlenyomat-felismerés használatával biztonságosan és azonnal feloldhatja számítógépét.

 

Beépített biztonság pluszköltségek nélkül

Windows-eszköze olyan beépített biztonsági funkciókat tartalmaz, mint a tűzfal és az internetes védelem, így védelmet biztosít a vírusok, kártékony szoftverek és zsarolóprogramok ellen.
   

Védelem a legújabb biztonsági fenyegetések ellen

A folyamatos biztonsági frissítések védelmet biztosítanak a legújabb fenyegetések ellen. A Windows Defender használatával azonnal észlelheti a zsarolóprogram-támadásokat, az Office 365-előfizetéssel pedig egyetlen kattintással helyreállíthatja fájljait.
   

Online biztonság családjának is

Csatlakoztassa családtagjai Microsoft-fiókjait, és gondoskodjon gyermekei biztonságáról a Windows beállításaival! A beállítások segítségével szabályozhatja a képernyő előtt töltött időt, korlátozhatja a felnőtt tartalmakhoz való hozzáférést, és ellenőrizheti az online vásárlásokat.
   

Engedje szabadjára kreativitását

Fényképek szerkesztése, izgalmas bemutatók létrehozása – a Windows 10 alkalmazásai segítségével semmi nem szabhat határt a kreativitásának.

A fényképek rendszerezése mostantól még egyszerűbb

A Fényképek alkalmazás automatikusan elvégzi a fényképek rendszerezését és címkézését. A képek keresése egyszerű és szórakoztató. A strandolós képeit keresi? Egyszerűen gépelje be a keresősávba a „strand” szót, és a rendszer az összes kapcsolódó képet megjeleníti.

3D-s elemek hozzáadása

A Windows minden funkciót tartalmaz, amelyre a 3D-s alkotáshoz, átdolgozáshoz vagy megosztáshoz szüksége lehet. Így még hatásosabb e-maileket vagy PowerPoint-bemutatókat hozhat létre.

Hatékonyabb munka, kevesebb energia

A Windows 10 alkalmazásai és funkciói segítségével hatékonyabban és gyorsabban dolgozhat.

Ön szereti a telefonját. A számítógépe is.

Nem kell többé a telefonját keresnie, ha üzenetet szeretne küldeni. És a fényképeket sem kell többé e-mailben elküldenie magának. A Telefon alkalmazásnak köszönhetően azonnal hozzáférhet számítógépén az Androidos telefonján tárolt fényképekhez, SMS-ekhez és még sok máshoz.
   

Az Office 365-re kíváncsi?

Word, Excel, PowerPoint és sok egyéb alkalmazás. Vagyis minden olyan funkció, amelyre az alkotáshoz és ötletei bemutatásához szüksége lehet.

A tanulást segítő eszközök

A Sorfókusznak és a hasonló funkcióknak, valamint a könnyen használható offline szótárnak köszönhetően a Microsoft Edge most még hatékonyabban segíti az olvasást és az összpontosítást.

De várjunk csak, ezzel még nincs vége!

A Windows 10 számtalan beépített funkciót és szórakozási lehetőséget biztosít.
   

Nagyobb teljesítmény, több funkció, több játék

A Windows 10-zel a valós és a virtuális világban játszott játékokat egyaránt élvezheti. 4K-s felbontásban játszhat, kihasználhatja a Játék mód és a DirectX 12 teljesítményét, az ügyességét pedig a beépített Mixer-közvetítéssel mutathatja meg másoknak.

Windows mindannyiunknak

A Windows alkalmazkodik Önhöz, akár fogyatékossággal él, akár személyes igényeinek megfelelően szeretné használni eszközét, akár egyéni munkastílusban szeretne dolgozni.

Dokumentumok nyomtatása hirdetések nélkül

A Microsoft Edge-ből hirdetések és felesleges elemek nélkül nyomtathatja ki a weboldalakat. A Rendezett nyomtatás beállítással csak a kívánt tartalom jelenik meg a nyomtatásban.
   

Amikor egy szó nem elég

Használjon hangulatjeleket! A Windows 10 szórakoztató, egyszerűen használható hangulatjel-billentyűzettel rendelkezik. Próbálja ki – ❤️ni fogja. Egyszerűen nyomja meg a Windows gombot és a szóköz billentyűt.
   

Több ablakot szeretne egyszerre megjeleníteni?

A Windows billentyű és a nyílgombok segítségével akár 4 ablakot is elhelyezhet a képernyőn, így könnyedén áttekinthet mindent, amin éppen dolgozik.
   

Nehezen tud elaludni?

A képernyők kék fénye megnehezítheti az elalvást. Az Éjszakai fény funkcióval a képernyő melegebb színnel jelenik meg.

00004

Specifikus hivatkozások

Review

16 other product

Már használta ezt a terméket?
Nincs vélemény